Over mij

Nou vooruit, een klein beetje persoonlijke informatie over mij.

Ik heet Nicoline en mijn ogen zijn blauw. Mijn haar is heel erg donkerbruin (maar niet vanzelf), ik ben lang (1 meter 80, ik vind dat heerlijk, rechtop lopen en flink doorstappen), zonder lenzen zie ik niks, in de zomer krijg ik sproeten en ik ben een dertiger. Ik woon samen in Utrecht en we hebben twee katers, Sam en Moos. Ze zijn de schrik van de buurt en vooral van vogels en muizen.

Ik heb teveel hobby’s. Schrijven, fotograferen, lezen, koken, graven in de moestuin, hardlopen, zwemmen en een beetje chillen aan het water of in de stad, tuin of kroeg met vrienden en indien mogelijk bbq. Dingen die ik niet leuk vind zijn autorijden, de winter, vroeg opstaan en wachten.

Werken vind ik dan wel weer heel erg leuk. Ik werk al sinds mensenheugenis bij Kaliber, een internetcommunicatie- bureau in Utrecht. Daar maak ik websites in HTML, CSS en een hele berg PHP (WordPress baby!). Ik maak me druk om usability, accessibility, webstandaarden en probeer om sites onder de motorkap er net zo lekker uit te laten zien als wat je daadwerkelijk voor je kiezen krijgt.

1 Comment

  1. Hee, Coolbook is vernieuwd! Functioneel, fraai en bloedkunstzinnige fotos!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

© 2019 Coolbook

Theme by Anders NorenUp ↑